tisdag 4 januari 2011

Ta chanserna när de ligger framför dina fötter!
Idag köpte jag mig ett par skor på Tradera. Det är jättelänge sen jag var in och budade där men jag kom ihåg hur kul det faktiskt är!
Nu kom jag billigt undan och det var tur det för jag är inte säker på att klacken kommer att passa min diskbråcksrygg och dåliga balans som har följt med den.

Jag har börjat se över min sommargarderob för jag ska på personalkonferens i 11 dagar. Eller två dygn går bort i flygtid och ett dygn blir att vänta i Miami innan båten lägger ut från kaj och sätter kurs mot Jamaica, Labadee och Bahamas.
Rätt schysst plats för en personalkonferens tycker jag även om konferens inte är riktigt rätt ord, vi ska ha ett konvent.Hela Liberty of the seas är hyrd av TNI,Tahitian Noni International, och deltagarna kommer från alla jordens hörn.


Att jag skulle resa blev bestämt för bara några dagar sedan då jag fick ett sms om att en tjej hade hoppat av resan och ville att någon annan tog hennes biljett. Eftersom jag aldrig drar beslut i långbänk så bestämde jag mig på bara en halvtimme att jag ville vara den som ersatte henne. Det gäller att ta de chanser som dyker upp i livet.
Så nu har jag en plats i en 4-bäddshytt med balkong mot havet tillsammans med tre andra tjejer som jag inte ens vet namnet på och har en dryg månad på mig att få ihop en reskassa.

Men snacka om avslutning på 2010 när chansen dök upp och vilken start på 2011! Jag kommer hem dagen före min födelsedag och i år blir det nog jag som får ge bort presenter :-)

3 kommentarer:

 1. Det låter helt fantastiskt! God tur!

  SvaraRadera
 2. Grattis till skorna!! Själv lyckades jag köpa en HATT på Tradera .. det vete sjutton varför?? Förmodligen kommer jag aldrig att våga ha den på mig .. men snygg är den, och billig var den.

  Och VILKEN RESA!!!

  Suck!!

  Jag förväntar mig ett intensivt bloggande om den för närmare sådan lyx lär jag nog aldrig komma ..
  .. men jag är INTE bitter .. eller avundsjuk. ;-)

  SvaraRadera
 3. Hatt är coolt och det är klart att du ska bära den!
  Jag har nog tänkt blogga och lägga upp bilder från den fantastiska resan jag ska ut på.

  Det är klart du är avundsjuk! Försök inte få mig att tro annat! Däremot tror jag inte att du är bitter för du framstår inte riktigt som den typen :-)

  Är du sugen på att åka med nästa år så är det sprättlätt! Skaffa dig ett riktigt roligt och lönsamt extrajobb på TNI precis som jag har gjort :-)

  SvaraRadera