tisdag 16 mars 2010

Monica Green, dagens groda

Monica Green måste väl ändå tilldelas dagens grodpris. Den enklaste förklaringen skulle kunna vara att Expressen helt enkelt har feltolkat henne på illvilliga grunder, men när man lyssnar på ljudklippet så hör man att det inte förhåller sig så.
Hon må sedan försöka att göra en bortförklarande pudel i sin blogg, men det håller inte för det hon har sagt, har hon sagt. Vuxna ska få ha sex med varandra utan att någon annan ska ha moraliska synpunkter på det. I slutet på ljudklippet hör man tydligt att hon börjar inse vad det är hon säger, något hon borde ha gjort innan hon öppnade munnen. När hon får frågan om inte en pappa då får ha sex med sin vuxna dotter blir hon ställd och svävar på målet och tycker att det förstås inte är så bra.

Nej Monica Green, det är inte så bra och du har gjort bort dig ytterligare en gån

2 kommentarer:

 1. Ska man legalisera incest? Klart man inte ska.
  och så menade inte Monica Green heller. Vadå pappa och dotter, så var det inte? och vadå förstås inte så bra. Det är verkligen inte bra.

  Monica anser att syskon, när de blivit äldre och vill vara tillsammans skall få vara detta, utan att andra skall döma deras förhållande. Men att detta skall bli ändrat i lagen nu är ganska komplicerat, men i framtiden tror jag det blir en ändring så småningom som allt annat som har varit tabubelagt, inget konstigt alls. Det är bra att Monica är framåtsträvare och inte tvärtom som vissa andra politiker.

  SvaraRadera
 2. Ursäkta att jag inte har svarat dig tidigare.

  Du anser att Green är framåtsträvande då hon anser att incest ska legaliseras? Incest är incest och den kan inte lagstiftas runt selektivt. Vi kan inte tillåta LITE incest,,när syskon har blivit äldre och inte kan få barn och lite så där.

  Monica hade inget rakt och bra svar på frågan om far/dotter om dottern var vuxen. Hon visste inte ens vid vilken ålder man blir vuxen.

  Jag tycker som du att många saker som av gammal hävd varit tabubelagt ska ses över, men incest är ett område som det inte går att luckra upp utan att vi riskerar att barn far mycket illa.

  De äldre syskonen får nog göra som i dag,,ha sex med varandra i smyg. Det överlever de nog

  SvaraRadera