torsdag 12 mars 2009

Uppe ur bloggsvackan?

Blev uppringd igår av en något orolig kompis. Hon undrade om det har hänt mig något eftersom jag inte har bloggat på så länge. Samtidigt som det är skämmigt att oroa en kompis så är det lite kul att någon märker att jag inte har bloggat.
Sanningen är den att jag har befunnit mig i en fruktansvärd bloggsvacka. Inte orkat, inte haft lust och varit tom på blogguppslag.

Folkpartiet Liberalerna hade ett fantastiskt upplyftande riksmöte i Linköping helgen som var. 800 folkpartister som alla var på sitt allra bästa humör, mixat med bra seminarier och bra framträdanden på scenen gör att man lyfter en bra bit över marken.

Min kompislista på Facebook har blivit några centimeter längre och jag vet nu hur många av kompisarna ser ut och hur de låter när de pratar. Det är inte helt oviktigt när man ingår i ett sammanhang.
Vi fick veta mycket om hur väsentligt det är att finnas med i bloggosfären, Facebook och på andra sätt i den virtuella världen. Jag har försökt mig på att begripa hur Twitter funkar, men känner mig inte så himla sugen på det verktyget måste jag säga.

Nu försöker jag att sortera intrycken och formulera en göra-lista. Inte helt lätt men trägen vinner sa min mamma alltid och jag måste nu lita på att det stämmer.

1 kommentar:

  1. Welcome back to cyberspace!hahaa
    Och kul att du kikade in hos mej,,ja jag har ju haft den nya sidan ett tag nu..men skriver lite i den andra igen pga att den nya är krånglig och går ej att kommentera ibland..så snygg du var på mötet hihi,,,,,,
    Kram från Antivirus....

    SvaraRadera