söndag 26 april 2009

En dag, ett liv

Oj då! En hel vecka har gått utan ett enda blogginlägg från mig! Anledningen är enkel. Hela veckan har varit en räcka av extremlånga dagar. I väg tidig morgon på ett möte som har avlösts av ett annat och sen hem med sena tåget.
Då räcker inte alltid tiden till för att blogga.

Igår var jag hela dagen i Sundbyberg på utbildningsdag med Rädda Barnen. Jag hade valt temat "Barn på flykt" och det var mycket intressant och givande.

När jag var klar där sammanstrålade jag med äldste sonen, en kompis till honom och den nya flickvännen(?) på Bishops Arms. Det är en kul känsla att befinna sig i Stockholm - jo för mig är Sumpan Stockholm!- och kunna sammanstråla med sonen som befinner sig bara två stationer därifrån.
Vi drack ett par öl och jag åkte sen hem.

Idag har jag mailat en jurist på SKL angående gode mäns arbete. I morgon får jag nog ringa henne för jag kollade på Uppdrag granskning på webben och programmet om överförmyndare. En riktigt vidrig historia som säkert inte är unik för Vetlanda.

Jag har formulerat en motion till vårt landsmöte i november om att FP ska verka för att Barnkonventionen görs till svensk lag. Får se om någon vill underteckna den med mig.

Jag har skrivit en insändare om att det är hög tid för kommunen att prioritera Marma och sluta behandla oss som andra klassens medborgare.

Kvällen avslutades med Agenda och Marit Paulsen vs Marita Ulvskog. 1-0 till Marit som väntat.
Nu väntar sängen. God natt

2 kommentarer:

  1. Full fart med andra ord. =) Mycket bra insändare! Kram Annica

    SvaraRadera
  2. Tack! Du minns projektet jag har på G? Ett steg närmare är taget =)
    Bäva månde Skutskär och dess fans!

    SvaraRadera