torsdag 19 augusti 2010

Likhet inför Aftonbladet

Inför lagen är vi alla lika. Att vi inte är lika enligt Aftonbladet blir mer än tydligt när jag läser om de två socialdemokrater som köpt sex av två kvinnor och som sen utövat själva akten i en lägenhet som LO äger. De blir tagna på bar gärning av polisen och erkänner direkt.
Scenariot är det direkt motsatta fallet med Littorin med en avgörande skillnad,,dessa två män är inte nämnda vid namn. Vi vet inte ens vilka kommuner de kommer från trots att den ena mannen säger att han ska valarbeta för sossarna.
Han säger att det hela var en "fyllegrej" och får det att låta som om det inte riktigt gills då. Det blir mer som ett skämt liksom.

Att köpa sex av någon är idag olagligt och fördöms av en majoritet svenskar som omoraliskt och en kränkning av kvinnor. Under tiden som skriverierna om Littorin pågick visade inte oppositionen någon vidare pardon. Det ska bli mycket intressant att se var den här historien slutar. Kommer dessa män att tillåtas kampanja för sossarna i valet?

Det är skillnad på olika det är helt klart och hela den putsade fasaden hos LO och socialdemokrater har snart krackelerat ihop till en liten hög med damm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar