lördag 24 januari 2009

Vad har hänt med vinet?

Är det inte märkligt att dagens vin verkar påverka människor på ett annorlunda sätt än för bara 10-15 år sedan. Jag menar, förr kunde jag sitta uppe till tidig morgon och dricka vin. Hyfsat pigg gick man i säng. För riktigt många år sedan, för sådär 20 år, då kunde man ju gå direkt till jobbet efter en festkväll!

Men nu minsann är man inte så pigg precis efter några glas och sängen ramlar man ner i strax efter midnatt.
Vad finns i vinet nu som inte fanns förut? Det skulle jag gärna vilja veta! Något skumt är det
Dagen har mest tillbringats i tv-soffan. Onödig dag känns det som

Maken och jag hade i alla fall riktigt trevligt igår kväll. Han kom med ett ruggigt bra förslag på hur vi kan lösa polisens problem med lokaler. Vi satt flera timmar och spånade runt det. Det är länge sedan jag har längtat så mycket efter måndag morgon redan på fredag kväll.
Då ska jag ringa polisens utredare och lägga fram förslaget. Jag kan aldrig tänka mig att han inte blir intresserad:

Åh vad jag gillar nya idéer och konkreta förslag på lösningar!

2 kommentarer:

 1. Tjenare vännen!
  Får väl prova igen då om jag kan kommentera nu då!Vet du JAG TROR TYVÄRR INTE att det hänt något med vinet!Varför?Jo du förstår lilla gumman(Haha vet att du hatar när man säger lilla gumman!!)Jo att det är din kropp som nu har fått några år på nacken... förlåt mitt ålderspåpekande Men SANT)OCH därför reagerar den som den gör..Jag talar av egen erfarenhet tål knappt en droppe längre förrän huvet börjar susa o istället för som förr vilja kasta sej ut Typ på krogen o svänga sina lurviga..så blir det till o uppsöka bingen inom dom närmsta timmarna,för att där *ENDAST* få slänga sina lurviga fram o tillbaks pga restless legs också,och hoppas att till slut få somna..Det var min vin kommentar *skratt*..ps hoppas din speedflunsa inte kommit åter..Ds

  SvaraRadera
 2. Nja...Det där vet jag inte om jag tror på! Menar du att jag har blivit äldre? Och att MIN kropp...Nämen, det kan inte vara sant! Det gäller nog bara dig. LILLA GUMMAN!
  Man får kalla mig så om man gör det på ditt vis:-)
  Tack för kommentaren även om den var omtumlande.

  SvaraRadera