fredag 21 maj 2010

Positivt om utförsäkrade

Det här kommer troligen inte vara den enda artikeln artikeln som vi kommer kunna läsa om människor som har fått en ny chans att komma tillbaka i någon form av arbete.
Nu börjar alliansens politik på allvar få genomslag för alla de människor som har riskerat att fastna i sjukskrivningar och förtidspension.
Detta är mycket positivt och glädjande för alla som fått en ny chans att rehabiliteras tillbaka till arbete. De som ännu inte är redo går tillbaka till sjukskrivning och ytterligare rehabilitering. Dessa människor får inte glömmas bort utan ska ha allt stöd som krävs för att kunna återvända eller leva sitt liv så drägligt som det bara är möjligt om sjukdomen inte går att komma till rätta med.
Vi kommer aldrig att lyckas till 100% och det kommer tyvärr fortfarande finnas människor som kommer i kläm. Inget system kan utformas fulländat. Så var det tidigare och så kommer det att fortsätta vara.
Det viktiga är att det finns ett hopp, att ingen blir övergiven. Slängd på soptippen som det så ofta blev med den tidigare regeringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar