lördag 22 maj 2010

S delar in folk i fack

Nu är debatten verkligen i gång om Elias utmaning av Mona. På Politikerbloggen duggar kommentarerna in. En del inlägg gör mig mer än förundrad!
Gösta anser att en snorunge som Elias ska käka gröt och göra som andra i hans ålder, nämligen roa sig med flickor och leka.
Någon tycker det är rent löjligt att tro att en partiledare skulle nedlåta sig till att tala med en från ett ungdomsförbund. En har en syster som är 15 år och som kanske kan få debattera med Reinfeldt.

Det är patetiskt hur de som talar om jämställdhet och hur orättvisor ska bekämpas visar upp sitt sanna ansikte. Även här är kejsaren naken. Det är bara tomt prat!
Folk ska sitta i sina fack, pöbeln ska inte försöka jämställa sig med överheten och någonstans går en gräns för när yngre får börja debattera med de etablerade.

Elias har kanske mer innanför pannbenet än många andra etablerade. En debatt mellan honom och partiledaren kanske hade givit mer än någon annan debatt hon kommer att delta i. För ingen kan säga att hon bara kommer att debattera med Reinfeldt utan det kommer vara både högt och lågt.
Det är inte åldern som får vara avgörande om du är värdig att delta eller inte,,Det är vad du har att tillföra.
Men jag är ju å andra sidan inte rödgrön så jag har en annan syn på mänskligheten förstås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar