söndag 11 juli 2010

Lutti och Melin har en skvallerblaska ihop

Det var inte tänkt att jag skulle kommentera det som sker runt Sven Otto Littorin mer, men när jag läste Luttis ledare i vänsterpressen Arbetarbladet i morse insåg jag att ett inlägg till är nödvändigt.
Lutti är lika snabb som Aftonbladets Lena Melin när det gäller att borra hål i regeringsskutan. Ingen av dem bryr sig om att de använder en människa och dennes familj som verktyg.

Precis som Aftonbladet så gör Arbetarbladet en jämförelse mellan Göran Lindberg och Littorin och det är så vidrig journalistik att det borde leda till åtal. Men Lutti är ju känd för att vara vulgär i sina ledare när han ska beskriva politiker från det borgerliga blocket.
Lindberg sitter häktad sen lång tid, rättegång pågår och straffet räknas bli långt. Han har haft brutal sex med bla minderåriga flera gånger under flera år.
Littorin är inte ens polisanmäld, ingen vet om påståendet är sant överhuvudtaget och Littorin själv säger att det inte är så. Kvinnan som säger sig sålt sex till honom är 26 år, sköter sin business via Internet vid sidan om högre studier och väljer noga ut sina kunder. Hon säger sig ha träffat Littorin en enda gång.

Dessa två män väljer Aftonbladet och Arbetarbladet att jämföra och hävdar att det är makten över andras liv som för dem samman.

Aftonbladet har jag redan bestämt mig för att inte köpa längre, värre är det med Arbetarbladet som är den enda lokaltidning som skriver om Älvkarleby,, Men jag bestämmer mig ändå för att avsluta min prenumeration för nu har Lutti klivit över alla gränser.

Läs gärna Helena von Schantz inlägg, Mårtenssons eller Kent Persson

2 kommentarer:

 1. Littorin är den som använt sina barn som ett verktyg, ingen annan!

  SvaraRadera
 2. Jag har varit in och läst din blogg och inser därmed att det nog inte är någon större idé att ta en diskussion med dig. Det beror helt enkelt på att jag har svårt med människor som är så otroligt fördömmande som du framställer dig själv.
  Jag ser inte att Littorin gjort annat än att tala om hur han ser på situationen. Han insåg antagligen att det hans barn redan nu varit utsatta för inte skulle minska eller försvinna.

  Skulle han ha sagt "Aftonbladet påstår att jag köpte sex en gång för 4 år sedan. Det är inte sant men jag avgår för att mina barn ska slippa utsättas för ännu mera snokande journalister"?
  Han sa under pressträffen att det handlade om fler saker i hans liv och att han inte var stolt över allt han gjort.

  Media använder Littorin och hans familj som verktyg för att sänka regeringen.

  SvaraRadera