söndag 4 juli 2010

Moderaterna kan bättre

Det var ett roligt tal som vår statsminister höll i Almedalen i kväll. Ett tal med ironi, många uddar och humor, men vad sa han egentligen? Jo han var tydlig med att moderaterna inte kommer att sänka några skatter under 2011 utan pengarna ska nu samlas i ladorna och gå till den gemensamma välfärden. Sen var det inte så mycket mer om visioner inför framtiden eller vad moderaterna vill med sin egna politik. Det handlade mest om vilka skatter som de rödgröna vill höja.

Det är lite oroväckande med att moderaterna framstår mer och mer som ett copycatparti. Varför i jösse namn gör inte partiet något av egen kraft? Har de inte en egen PR-byrå utan de måste stjäla gamla s-märkta affischer och varumärken. Nya arbetarpartiet, den svenska modellen, folkhemmets bevarare och nu en gammal sosse valaffisch från 1985!
Det smakar lite unket tycker jag och det oroar mig mycket att alliansens stora parti inte kan bättre. Att vår statsminister talar på ett mycket inspirerande sätt utan att säga något.
Vi får hoppas att moderaterna kommer igen under valrörelsen och inte smetar ut sig till ett förvaltande parti och ett socialdemokraterna light

Benny Lindholm uttrycker sig väl i sin blogg precis som Per Altenberg

2 kommentarer:

  1. Jag är inte övertygad om att det var så negativt PR-mässigt , att låna en 25 år gammal affisch...
    /Fredrik i Sollentuna

    http://fredrik.vartsollentuna.se/2010/07/04/statsministerns-leende-forestallning/

    SvaraRadera
  2. Ok,,och hur tänker du då?

    SvaraRadera